El Gran Llibre Dels Mites Grecs PDF

Descubre el libro de El Gran Llibre Dels Mites Grecs con enmarchaporlobasico.es. Lea el PDF de El Gran Llibre Dels Mites Grecs en su navegador de forma gratuita. Regístrate y descarga El Gran Llibre Dels Mites Grecs y otros libros de Eric A. Kimmel.
Enmarchaporlobasico.es El Gran Llibre Dels Mites Grecs Image
FECHA
2016
TAMAÑO DEL ARCHIVO
2,27 MB
ISBN
9788416519712

DESCRIPCIÓN

Benvingut al meravellós món dels mites grecs. Un món teixit a partir de relats que han estat transmesos de pares a fills durant generacions.En aquest llibre trobaràs dotze de les històries més conegudes de la mitologia grega, relatades amb un llenguatge col·loquial i accessible per als lectors d’avui dia. Uns relats meravellosos que encara cobren més vida gràcies a les magnífiques il·lustracions de Pep Montserrat.
DESCARGAR LEER EN LINEA

Els grecs de l'antiguitat s'explicaven el sentit de les coses mitjançant una sèrie de llegendes fascinants que coneixem amb el nom de mitologia. Aquelles velles històries, que narraven grans prodigis amb un poderós alè poètic, parlaven de déus totpoderosos, herois de cor valent i persones exposades

El gran llibre dels mites grecs és un recull de dotze histories que molts de nosaltres coneixem ja sigui perquè ens h han explicat a l'escola o pel fet de ser aventures de terres llunyanes on els homes s'enfrontaran als Deus de l'Olimp i a les seves trampes.

LIBROS RELACIONADOS