El Gran Llibre Dels Mites Grecs PDF

El libro El Gran Llibre Dels Mites Grecs en formato PDF. El libro El Gran Llibre Dels Mites Grecs en formato MOBI. El libro El Gran Llibre Dels Mites Grecs en formato ePUB. El libro fue escrito en 2004 por el autor Eric A. Kimmel. Disfruta leyendo con el sitio web enmarchaporlobasico.es.
Enmarchaporlobasico.es El Gran Llibre Dels Mites Grecs Image
FECHA
2016
TAMAÑO DEL ARCHIVO
9,99 MB
ISBN
9788416519712

DESCRIPCIÓN

Benvingut al meravellós món dels mites grecs. Un món teixit a partir de relats que han estat transmesos de pares a fills durant generacions.En aquest llibre trobaràs dotze de les històries més conegudes de la mitologia grega, relatades amb un llenguatge col·loquial i accessible per als lectors d’avui dia. Uns relats meravellosos que encara cobren més vida gràcies a les magnífiques il·lustracions de Pep Montserrat.
DESCARGAR LEER EN LINEA

Els mites formen part del sistema de creences d'una cultura o d'una comunitat, la qual els considera històries veritables. Al conjunt dels mites d'una cultura se li denomina mitologia. Com més gran el nombre de mites i major complexitat té una mitologia, major és el desenvolupament de les creences d'una comunitat.

El gran llibre dels mites grecs és un recull de dotze histories que molts de nosaltres coneixem ja sigui perquè ens h han explicat a l'escola o pel fet de ser aventures de terres llunyanes on els homes s'enfrontaran als Deus de l'Olimp i a les seves trampes.

LIBROS RELACIONADOS