La Familia Vidal-verdaguer: De Proveïdors De L Exercit A Hisendat S PDF

Cuida los árboles y descarga el libro de La Familia Vidal-verdaguer: De Proveïdors De L Exercit A Hisendat S en formato electrónico. En enmarchaporlobasico.es encontrará el libro de La Familia Vidal-verdaguer: De Proveïdors De L Exercit A Hisendat S en formato PDF, así como otros buenos libros. ¡Lee La Familia Vidal-verdaguer: De Proveïdors De L Exercit A Hisendat S en tu teléfono, tableta o navegador!
Enmarchaporlobasico.es La Familia Vidal-verdaguer: De Proveïdors De L Exercit A Hisendat S Image
FECHA
2008
TAMAÑO DEL ARCHIVO
9,74 MB
ISBN
9788496995130

DESCRIPCIÓN

DESCARGAR LEER EN LINEA

El llinatge dels Masdovelles en el Penedes arrenca del segle XII i després d'haver exercit diversos càrrecs més o menys notables, arriba en el segle XV a tenir títol nobiliari. A partir del matrimoni format per Pere Joan de Masdovelles i Isabel de Vilafranca, d'on arrenca la branca que podem denominar vilafranquina (XV - XVIII),…

L'hisendat Rafael Puget, a través de les memòries que li va escriure Josep Pla, afirma que els membres de l'escorta que sempre portava el general Francesc Savalls, durant la darrera carlinada (1872-1876), provenien de les partides d'en Planademunt i d'en Felip. 21è- Josep, àlies Jep de l'Helena, de Sant Llorenç de Cerdans.

LIBROS RELACIONADOS