L Aniversari (La Rateta Savia 6) (Contes Per Aprendre A Llegir) PDF

El libro L Aniversari (La Rateta Savia 6) (Contes Per Aprendre A Llegir) en formato PDF. El libro L Aniversari (La Rateta Savia 6) (Contes Per Aprendre A Llegir) en formato MOBI. El libro L Aniversari (La Rateta Savia 6) (Contes Per Aprendre A Llegir) en formato ePUB. El libro fue escrito en 2004 por el autor Josefina Carrera, Teresa Sabate Rodie. Disfruta leyendo con el sitio web enmarchaporlobasico.es.
Enmarchaporlobasico.es L Aniversari (La Rateta Savia 6) (Contes Per Aprendre A Llegir) Image
FECHA
1998
TAMAÑO DEL ARCHIVO
9,47 MB
ISBN
9788487946394

DESCRIPCIÓN

DESCARGAR LEER EN LINEA

Escrits amb lletra lligada per facilitar la lectura als més petits. «La Rateta que llegia a l'escaleta» transforma la rateta presumida que tots tenim en ment i ens la presenten com una apassionada lectora, amant dels contes i les històries i que despatxa els seus pretendents tenint en compte les seves tries literàries. Quin caos d ...

El dimecres vam contar el conte de la Rateta que escombrava l'escaleta als xiquets i xiquetes de dos anys ... CÒMICS PER APRENDRE. APRENENT MATEMÀTIQUES. DICCIONARI. Per trobar paraules. ... Una pàgina plena de contes per llegir, veure, construir...i també per practicar anglés!!!

LIBROS RELACIONADOS