Racons Del Montseny Amb Aigua PDF

Cuida los árboles y descarga el libro de Racons Del Montseny Amb Aigua en formato electrónico. En enmarchaporlobasico.es encontrará el libro de Racons Del Montseny Amb Aigua en formato PDF, así como otros buenos libros. ¡Lee Racons Del Montseny Amb Aigua en tu teléfono, tableta o navegador!
Enmarchaporlobasico.es Racons Del Montseny Amb Aigua Image
FECHA
2019
TAMAÑO DEL ARCHIVO
6,94 MB
ISBN
9788417116088

DESCRIPCIÓN

La Reserva de la Biosfera del Montseny és un lloc ple de racons de bellesa inusitada, que combina perfectament amb la història i la cultura de la gent. Aquesta combinació sostenible de natura i humanitat la trobem als pous de gel, als mítics gorgs i els seus espectaculars salts d'aigua, a les antigues fonts relacionades amb l'ocupació humana del massís, a les ermites romàniques, als molins, ambassaments i aprofitaments industrials varis de l'aigua, a les fonts ferruginoses, i a les llegendes de fades i bruixes.L'aigua és l'element fonamental del Montseny. La xarca hidrogràfica variada, les fonts, els sots i les torrenteres, han aportat al Montseny el seu tre més distitniu, la vida i l'element necessari per a la subsistència. Conservar aquest patrimoni natural, històric i cultural, és avui del tot necessari per ser conscients de la immensa riquesa de tots els racons del Montseny.
DESCARGAR LEER EN LINEA

RACONS DEL MONTSENY AMB AIGUA | 9788417116088 | Web de la Llibreria Documenta de Barcelona. Documenta Barcelona Bookshop. ... / RACONS DEL MONTSENY AMB AIGUA. GO BACK. RACONS DEL MONTSENY AMB AIGUA FARRERONS VIDAL, OSCAR FARELL SQU 9788417116088 Ver otros productos del mismo autor Peso: 250 gr ...

RACONS DEL MONTSENY AMB AIGUA | 9788417116088 | La Llibreria Geli està situada en ple centre històric de la ciutat de Girona i disposa d'un ampli fons de llibres així com la possibilitat de buscar llibres exhaurits i de segona mà. Permanentment actualitzats amb les darreres novetats literàries i amb seccions especialitzades de Dret, Psicologia-Autoajuda, Art, Informàtica i Filosofia.

LIBROS RELACIONADOS