Introducció Al Ritu De La Incineració A La Plana De L’alt Empordà PDF

Cuida los árboles y descarga el libro de Introducció Al Ritu De La Incineració A La Plana De L’alt Empordà en formato electrónico. En enmarchaporlobasico.es encontrará el libro de Introducció Al Ritu De La Incineració A La Plana De L’alt Empordà en formato PDF, así como otros buenos libros. ¡Lee Introducció Al Ritu De La Incineració A La Plana De L’alt Empordà en tu teléfono, tableta o navegador!
Enmarchaporlobasico.es Introducció Al Ritu De La Incineració A La Plana De L’alt Empordà Image
FECHA
none
TAMAÑO DEL ARCHIVO
10,98 MB
ISBN
none

DESCRIPCIÓN

Girona, Diputació de Girona, 1976. 15x21 cm. 34 p
DESCARGAR LEER EN LINEA

Introducció En una publicació recent on s'estudiaven els cementiris rurals d'època romana del nord-est de Catalunya, en referir-nos a les troballes disperses i menys conegudes, recollíem la notícia de l'existència al Museu Episcopal de Vic d'un conjunt notable d'ungüentaris

Són de les necròpolis més espoliades. El sector oest va ser ocupat per l'anomenada necròpolis de la muralla nord-est, enclavament funerari d'indígenes hel·lenitzats, en la qual predomina el ritu de la incineració. La del sector sud durarà mil anys sense interrupció i hi veiem ritus tant d'inhumació com d'incineració (s. V aC-VI dC).

LIBROS RELACIONADOS