La Petita Guineu I Les Flors De Neu PDF

Cuida los árboles y descarga el libro de La Petita Guineu I Les Flors De Neu en formato electrónico. En enmarchaporlobasico.es encontrará el libro de La Petita Guineu I Les Flors De Neu en formato PDF, así como otros buenos libros. ¡Lee La Petita Guineu I Les Flors De Neu en tu teléfono, tableta o navegador!
Enmarchaporlobasico.es La Petita Guineu I Les Flors De Neu Image
FECHA
2006
TAMAÑO DEL ARCHIVO
4,15 MB
ISBN
9788497952477

DESCRIPCIÓN

Una petita guineu decideix iniciar un viatge a la recerca de noves flors per al seu arbre amic que les ha perdut. Mentre recorre terres de més enllà del bosc, el temps i les estacions van passant. Quan retorna de nou al seu costat se sorprèn en veure el seu amic altra vegada ple de flors.
DESCARGAR LEER EN LINEA

A la terra a més de trobarse amb láviador , també la serp i la guineu seràn molt importants per al desenllaç de la història que separarà als dos protagonistes fent que el Petit Príncep torne al seu planeta. Aquest llibre té moltíssimes frases importants i les que m'han cridat més l'atenció són:

Brunz quan va pel cel, i és ella qui ens fa mel. abella Estudiant que estudies llibres de teologia, digue'm quin és l'animal que no té mames i cria, als vius dóna aliment i als morts dóna alegria. abella Mig groga i mig negra, vaig de flor en flor; si molt em molestes et clavo…

LIBROS RELACIONADOS