15 Empresaris Mallorquins (Economia, Societat, Cultura) PDF

Cuida los árboles y descarga el libro de 15 Empresaris Mallorquins (Economia, Societat, Cultura) en formato electrónico. En enmarchaporlobasico.es encontrará el libro de 15 Empresaris Mallorquins (Economia, Societat, Cultura) en formato PDF, así como otros buenos libros. ¡Lee 15 Empresaris Mallorquins (Economia, Societat, Cultura) en tu teléfono, tableta o navegador!
Enmarchaporlobasico.es 15 Empresaris Mallorquins (Economia, Societat, Cultura) Image
FECHA
none
TAMAÑO DEL ARCHIVO
3,45 MB
ISBN
none

DESCRIPCIÓN

Palma de Mallorca, Editorial Moll, 1975, 11x18 cms., 227 pàgs., rústica, làmines fora de text. Col·lecció Biblioteca Raixa nº 102-103. Correcte estat de conservació.
DESCARGAR LEER EN LINEA

Empreses de Lleida treballaven ahir a mig gas preparant-se per a la que avui s'anuncia com a paralització generalitzada, ja que només podran seguir en funcionament les activitats considerades essencials.

El grau té l'objectiu principal de formar professionals que puguin exercir la seva activitat en institucions públiques i privades. Els graduats obtindran una sòlida formació en ciències polítiques i economia, amb una base important en l'anàlisi crítica i moral que proporcionen les humanitats, essencialment la filosofia.

LIBROS RELACIONADOS