Dret Civil. Part General I Dret De La Persona PDF

Descubre el libro de Dret Civil. Part General I Dret De La Persona con enmarchaporlobasico.es. Lea el PDF de Dret Civil. Part General I Dret De La Persona en su navegador de forma gratuita. Regístrate y descarga Dret Civil. Part General I Dret De La Persona y otros libros de Esther Arroyo I Amayuelas.
Enmarchaporlobasico.es Dret Civil. Part General I Dret De La Persona Image
FECHA
2013
TAMAÑO DEL ARCHIVO
5,22 MB
ISBN
9788415690269

DESCRIPCIÓN

La Introducció al dret civil i el Dret de la persona proporcionen als juristes uns coneixements essencials de qüestions que no són exclusives del dret civil sinó que són transversals a totes les branques del dret: les normes jurídiques i la jerarquia de fonts, l’analogia i la bona fe, la jurisprudència, la prescripció i la caducitat, el concepte de persona física i les seves institucions de protecció, els drets fonamentals de què gaudeix, l’estat civil i el Registre civil, el domicili, la nacionalitat i el veïnatge, la persona jurídica. La col•laboració entre professors de totes les universitats publiques catalanes ha fet possible la redacció d’aquest llibre, en el qual s’analitza amb deteniment el dret aplicable a Catalunya en aquestes matèries. Prenent com a base el dret estatal o català segons escaigui, en cada capítol s’analitza en profunditat un tema, amb exemples que il•lustren les explicacions i abundant jurisprudència per conèixer l’aplicació pràctica. En particular, es fa un estudi complet del llibre primer i del dret de la persona del llibre segon del Codi Civil de Catalunya, per la qual cosa el lector, sigui estudiant, sigui professional del dret, disposa d’una eina rigorosa per a la comprensió de conceptes i institucions capitals del nostre ordenament jurídic.
DESCARGAR LEER EN LINEA

presidente del instituto de desarrollo y análisis del derecho de Familia en españa (idadFe) PARTE GENERAL Y DERECHO DE LA PERSONA PRINCIPIOS DE DERECHO CIVIL toMo priMero vigesiMotercera edición revisada y actualizada con la colaboración de Fátima yáñez vivero, catedrática acreditada de derecho civil

Dret civil. Part general i dret de la persona. (Manuales) PDF Download. Dret civil. Part general i dret de la persona. (Manuales) PDF Download book can you read live from your device. And you can get it live from your device too.

LIBROS RELACIONADOS